Malo ko je mogao i da pomisli da će jedna naizgled obična fotografija da izazove takav haos na mrežama kao što je to učinila Konstrakta sa svojom uskršnjom čestitkom.

Pevačica je pozirala u crvenoj haljini i klompama, a ispred nje su bili lavor, naravno, i jaja. Međutim, pažnju pratilaca privuklo je nešto potpuno neočekivano.

"Trn u oku" bili su stočići koji su bili u obliku slova "Z", što je pokrenulo, slobodno se može reći, ozbiljne teorije zavere na Tviteru. I dok su neki bili oduševljeni "tajnom simbolikom", ima i onih koji su sve to žestoko osudili.

Nekima je "Z" kao "zdrava", imajući u vidu refren njene pesme. Međutim, ima i onih koji su u svemu videli i određenu vrstu provokacije.

"Zašto ovaj Z stočić? Nemoguće da nisu bili svesni simbolike slova Z u aprilu 2022… Izgubiće zbog ovoga ako se ovo probije", jedan je od komentara.

Neki su razočarani, drugi da je preterala, a neki sumnjaju da iza stočića postoji ikakvo tajno značenje.

Za one neupućene, Rusija je na početku agresije na Ukrajinu slovo "Z" koristila se kao simbol raspoznavanja njene vojske, te se zato smatra da je ovim potezom Kontrakta istakla na čijoj je strani.

"Vidite da lečite malo taj strah od Konstrakta stolova", glasi jedan od tvitova.

Međutim, za sada su ipak glasniji oni koji smatraju da je pevačica ovim potezom zapravo podržala Rusiju u ratu protiv Ukrajine.

Konstraktina slika izazvala histeruju na društvenim mrežama
Youtube 

"Da li vidite krv u lavoru na Konstraktinoj fotki? Otvorenije osude ruskih zločina u Ukrajini nije bilo."

Komentari ne prestaju da se nižu, i naravno, svako ima svoj ugao gledanja.

Šta vi mislite, da li su u pitanju samo teorije zavere, ili ipak u svemu postoji tajna simbolika koju su mnogi primetili? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!