Ana Đurić Konstrakta svojom numerom oduševila je Srbiju, region ali i svet. Naime, stranci uveliko komentarišu stihove naše umetnice, a reagovali su i popularni inostrani jutjuberi.

Konstrakta je sve iznenadila svojom pobedom na Beoviziji, a mnogi su na društvenim mrežama komentarisali njen nastup.

Mnogi su na početku bili iznenađeni nesvakidašnjom pesmom Ane Đurić Konstrakte, a samo nekoliko sati nakon njenog performansa svi su bili oduševljeni. 

Pevačica koja je pre ovoga bila poznata po nastupima sa bendovima "MistakeMistake" i "Zemlja Gruva" sada je tema brojnih svetskih medija kojima je posebno zanimljiv upravo stih "koja je tajna zdrave kose Megan Markl". Ana je uspela ono što nijednoj učesnici na pesmi Evrovizije sa ovih prostora nije pošlo za rukom - za samo 24 sata dospela je u vrh trendinga u čak 15 zemalja. 

KONSTRAKTA ĆE URADITI ŠTO NIKO DO SAD NIJE NA EVROVIZIJI Kurir televizija

Mnogi jutjuberi širom sveta snimaju video klipove u kojima preslušavaju pesmu i gledaju nastup sa kojim će Konstrakta predstavljati Srbiju na Evroviziji u Torinu.

Reakcije su veoma pozitivne, a svi se slažu u jednom: "Konstrakta je jedinstvena".

"Zvuči neobično, ali mi se sviđa, mnogo je zanimljivo. Mislim da je ona glumica, ovo nije samo pesma, nego ceo performans", rekao je jedan jutjuber.

Iako nastup deluje jednostavno jer Konstrakta sve vreme sedi i pere ruke, to je daleko od toga. Stranci su takođe bili zaintrigirani simbolikom i neobičnim nastupom.

"Jedinstveno je, ovo još nisam video na Evroviziji", rekao je sledeći jutjuber, kom se po izrazu lica videlo da mu se "In Corpore Sano" dopada.

Neki od jutjubera koji su u videima reagovali na Konstraktu su čak i zaigrali i zapevali.

"Ne radi se samo o umetnicima, već o ljudima koji nemaju osnovno zdravstveno osiguranje i osnovnu slobodu, širom sveta. Pesma je posvećena svim ljudima na svetu!!! Pesma je jako dobra", "Ovo je briljantno. Totalna umetnost performansa. Reč je o tome da je umetnik zdrav i da se pominje zdravstveni sistem Srbije. To je potpuno intrigantno. Ili će zaokupiti maštu i završiti visoko ili se neće kvalifikovati", "Ovo je sjajno, pesma ima jaku poruku", samo su neki od komentara. A ako je suditi prema njima, Konstrakti se smeši dobar plasman na Evroviziji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!