Pevačica Ana Đurić Konstrakta ove godine Srbiju predstavlja na pesmi Evroviziji u Torinu. Konstrakta je otkrila tajnu svog uspeha i da će i na Evroviziji zapevati na srpskom jeziku.

Pevačica je u jednoj emisiji otkrila šta smatra da je tajna uspeha njene pesme „In Corpore Sano“, kojom je pobedila na „Pesmi za Evroviziju ’22“.

Naučiću se na popularnost koja mi je došla. Ja sam mislila, svakog čuda tri dana dosta, ali evo danas, peti dan, možda će biti i sedmi, splasnuće to sve, ali ja sam još uvek ‘Dženi, iz kraja’, što bi rekla Dženifer Lopez.

Ne mogu baš da kažem koja je tajna uspeha ove pesme“, govori pevačica i nastavlja:

Konstrakta je otkrila kako će izgledati njen nastup u Torinu
Kurir/Nenad Kostić 

"Na izboru za pesmu za Evroviziju, desilo se to, kada se sklopila slika i zvuk, nešto je kod publike kliknulo i mobilisala se široka publika da glasa, možda i ona koja inače ne glasa. Onda smo pobedili sa tom pesmom i onda kreće ono, napravi se zamajac i to sad ide samo od sebe. Prosto, postalo je viralno.

Što se same pesme tiče, mislim da ona na razne načine pruža sadržaj za viral. Od tog vizuelnog, koreografije pljeskanja, do te neke slojevitosti u tekstu, do pratećih vokala, koji su malo čak etno, do promene atmosfere i tako dalje i tako dalje", rekla je Konstrakta.

"Zaista se podigla neka prašina oko pesme. Izvedba sa polufinala, je dostigla 7 miliona pregleda, pretpostavljam da numeru guraju i ti algoritmi, pa su i oni neka tajna uspeha gledanosti", dodala je ona.

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji

Ana je zatim i otkrila kako će njen nastup izgledati u Torinu na pesmi "Evrovizije".

"Što se tiče nastupa i koncepta na Evroviziji, pošto on radi i mislim da je dobar, tačan, ne bismo ga mnogo menjali, nego jednostavno da se on nekako zategne, ostaje lavor, ostaju peškiri, ostaje sedenje, ostaje formacija, samo da vidimo da li tu ima još nešto da se prosto nadogradi.

Pevaću na srpskom jeziku, videćemo na koji način bismo ostalima mogli da približimo tekst pesme", poručila je Konstrakta u emisiji na televiziji N1.

Konstrakta je tema broj jedan u Srbiji, ali i u regonu i svetu. Ana Đurić je uspela ono što nijednoj učesnici na pesmi Evrovizije sa ovih prostora nije pošlo za rukom - za samo 24 sata dospela je u vrh trendinga u čak 15 zemalja.

Pevačica koja je pre ovoga bila poznata po nastupima sa bendovima "MistakeMistake" i "Zemlja Gruva" sada je tema brojnih svetskih medija kojima je posebno zanimljiv upravo stih"koja je tajna zdrave kose Megan Markl".

IMG_1876.jpg
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!