Konstrakta je uspela ono što nijednoj učesnici na pesmi Evrovizije sa ovih prostora nije pošlo za rukom - za samo 24 sata dospela je u vrh trendinga u čak 15 zemalja, a nekoliko dana nakon Beovizije o njoj više ne bruje samo domaći mediji.

Pevačica koja je pre ovoga bila poznata po nastupima sa bendovima "MistakeMistake" i "Zemlja Gruva" sada je tema brojnih svetskih medija kojima je posebno zanimljiv upravo stih"koja je tajna zdrave kose Megan Markl".

Konstrakta je postala tema i svetskih medija.
ATA Images 

Tako Newsweek piše da je Megan Markl poimenuta u "bizarnoj pop pesmi srpske umetnice koja pita koja je tajna njene zdrave kose". Navode da je pesma "In corpore sano" vezana za bjuti režim vojvotkinje od Saseksa, kao i da ovo godišnje okupljanje pop umetnika ima i neke malo čudne i ekscentrične aspekte i da se učesnici takmiče jedni protiv drugih, kao i da brojni Evropljani prave žurke sa prijateljima i zajedno prate takmičenje.

O Konstraktinoj pesmi piše i Newsweek.
printscreen/newsweek 

Newsweek se onda opet vraća na Konstraktu i tekst njene pesme i opet potencira deo o zdravlju kose Megan Markl, da bi zatim dali odgovor: "Umetnica mora biti zdrava". Opisali su i Kontraktinu uniformu, kao i da pere ruke u lavoru što je izgleda svima upalo u oči.

Konstrakta je posebno bila zanimljiva zbog performansa na bini.
ATA Images 

Oni podsećaju da ovo nije prvi put da je neko pričao o vojvotkinjoj kosi - naime, ona je imala problem sa kosom odnosnom tijarom koju je nosila dok se udavala za Harija, jer je ona želela da proba jednu tijaru, ali joj kraljevski stilista nije dozvolio i sukob je bio neminovan, da bi kasnije umešali i kraljicu.

Megan Markl je već bila u žiži javnosti zbog tijare koju je nosila tokom venčanja sa Harijem.
Youtube 

Španski mediji pišu o Konstrakti i njenoj pobedi na domaćem izboru za Evroviziju, kao i prošlogodišnjim učesnicama, grupi Hurricane i njihovoj pesmi "Loco, loco", pomenuli su javni servis, takmičenje, kao i Kontraktinu grupu, "Zemlju gruva" i Milana Boškovića, ko-autora pesme. Napisali su i njenu nmini biografiju, kao i učešće Srbije na Evroviziji, sa posebnim akcentom na pobedu Marije Šerifović 2007. godine, a naveli su i stihove pesme.

Španski "Niusdiario" takođe je pisao o Konstrakti.
printscreen/niusdiario 

Australijanci su objavili ko ide kao predstavnik Srbije u Torino, naravno pomenuli stih o zdravoj kosi Megan Markl, pesmu nazvali "čudnjikavom", naveli autore kompozicije i pohvalili njen upečatljiv nastup zbog pranja ruklu u lavoru, a na kraju su naveli i finalne glasove, kao i glasove sudija i publike.

Australijanci su sve pozitivno pisali o Konstrakti.
pritnscreen/aussievision 

Ono što se može videti odnosno pročitati, da su mnogi oduševljeni njenim nastupom, kao i pominjanjem kose Megan Markl. Konstraktinu pesmu i nastup smatraju ekscentričnim, što se na Evroviziji pokazalo kao dobra stvar, a da li će pesma ostvariti dobre rezultate na prestižnom takmičenje ostaje da vidimo. 

Prva Konstraktina izjava nakon pobede Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!