Te 2018. godine, ceo svet brujao je o venčanju koje je promenilo istoriju.

Princ Hari oženio je glumicu Megan Markl, koja ne samo da nije bila plave krvi, već je i meleskinja što nije uobičajeno za britansku kraljevsku porodicu.

Koliki su pritisak trpeli i šta se sve događalo iza zidina dvora otkrili su ove godine u intervjuu kod Opre Vinfri, a od tog momenta postalo je jasno da je Megan ta koja, u neku ruku, vuče konce sa Harijem jer se činilo da je spreman da zbog nje uradi sve, pa čak i okrene leđa sopstvenoj krvi.

Zbog svega nekadašnju glumicu gledaju kado glavnog negativca u ovoj priči, a u njenu korist ne idu ni nove informacije o njenom ponašanju pred samo venčanje sa Harijem.

megan markl i princ hari vencanje
printscreen/youtube/The Royal Family 

Naime, kako se navodi u biografiji Endrua Mortona koja će uskoro ugledati svetlo dana, Megan se pred venčanje ponašala prilično bahato prema Hariju, zahtevajući da sve bude po njenom.

Koliko je daleko otišla svedoči i to što je zbog njenih prohteva Hari pored lekova za smirenje morao da ide i na akupunkturu samo da bi se smirio.

Najveći problem, nekadašnja glumica napravila je zbog tijare. Naime, kako je poznato, Megan je na dan venčanja nosila predivnu Givenchy venčanicu, a ceo look upotpunila je kraljičinom tijarom iz 1932. godine.

megan markl napravila je problem zbog tijare
printscreen/youtube/NewsNOW from FOX 

Međutim, problem je bio taj što tijara nije bila dostupna istog trenutka kada je frizerka Marklove doletela iz Njujorka za London. Uprkos objašnjenjima da je u pitanju veoma skupocena tijara koja ne može tek tako da se "šeta" kad se i nekome prohte, te da mora da se poštuje protokol, Megan nije htela da sluša.

"Tijara se čuva pod velikim obezbeđenjem u posebnom sefu. Ne možete samo da puknete prstima i očekujete da vam damo nešto toliko vredno samo zato što je vaš frizer došao u tom trenutku", rekao je izvor.

"Ponašala se kao razmaženo derište", dodali su očevici događaja.

princ hari bio je pod pritiskom zbog megan
Profimedia 

"Hari je toliko bio pod pritiskom da je počela i kosa da mu opada, pa je spas potražio na akupunkturi kada lekovi više nisu pomagali".

Inače, biografija bi trebalo da ugleda svetlo dana sledeće godine, i kako se navodi, otkriće brojne tajne koje kraljevska porodica krije, a pogotovo Megan Markl.