Kako stvari stoje, čini se da poniženjima Megan Markl nema kraja.

Iako je činjenica da nije baš sve izmislila u čuvenom intervjuu kod Opre, da je neke stvari preuveličala - jeste, a zbog svega je dobila i nadimak "Pinokio".

I dok je sa jedne strane neminovno da ima onih koji je obožavaju, iz dana u dana kao da je i sve više onih koji se raduju svakom njenom neuspehu.

Poslednji u nizu je, barem za sada, neuspešna kampanja "40 x 40" koju je predstavila za svoj 40. rođendan, a koja u cilju ima pružanje podrške ženama koje žele da se vrate na posao, ili promene karijeru.

megan markl
printscreen/youtube 

Međutim, kako navode strani mediji, odziv je slab, te su se već pojavili navodi da je vojvotkinja ponovo napravila loš potez.

Ponovo je navukla gnev i zbog nekih reči koje je rekla, međutim, sada su se pojavili navodi da joj "nož u leđa" zabio i njen rođeni suprug, princ Hari.

princ hai ponizio megan
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poslednjih meseci, umnogome se raspredalo o tome da je Marklovoj kraljevska porodica došla kao "slamka spasa", a nebrojeno puta pojavile su se informacije koje su potvrđivale da Megan nije ni malo naivna kao što se predstavljala.

Takođe, nazivali su je i neuspešnom glumicom, a u prilog tome ide informacija da čak i serija "Suits" koja ju je "proslavila", buknula tek kada je počela da se zabavlja sa Harijem.

megan markl i melisa merkati
printscreen/youtube 

Komplimenti da je Megan dobra glumica retko su se mogli naći na mrežama, naprotiv, kritičari joj nisu bili previše naklonjeni, a u korist tvrdnji ide i poslednja situacija.

Naime, u njenom prvom obraćanju javnosti i predstavljanju projekta, u pozadini se u jednom trenutku mogao videti i princ Hari koji žonglira, a kada se pojavio video sa "bloupersima", odnosno, kako je izgledalo snimanje, gledaoci su mogli videti gafove i Melise Merkati i same Megan.

hari zonglira
pritnscreen/youtube 

Međutim, upravo je glumica nominovana za Oskara potvrdila da je Hari od nje tražio savete jer je bio veoma nervozan pred snimanje i ponavljanje scena.

Iako je Melisa pohvalila i Megan i njenu inicijativu da pomaže drugima, nehotice je otkrila da joj je Hari traži savet jer je ona "prava glumica i zna kako da se nosi sa ogromnim brojem ponavljanja scena".

melisa merkati pojavila se sa megan u njenom prvom obracanju javnosti
Youtube Megan Markl prvo obraćanje javnosti od porođaja

Ipak, glumica koja se proslavila u brojnim komedijama, na kraju intervjua je izjavila da smatra da je divno što se par toliko podržava i da bi ljudi ipak trebalo da imaju više razumevanja za njihove napore da svet učine boljim mestom za život.