Megan Markl prešla je dug put od gotovo anonimne glumice, do žene o kojoj bruju ceo svet.

I kakva god da je kraljevska porodica, ipak su joj, bez sumnje, doneli slavu kakvu je priželjkivala. Ali, sa slavom ide i otkrivanje tajni, pogotovo porodičnih, koje su nekako javnosti i bile najzanimljivije.

Iako je poznato da je Megan u odličnim odnosima sa majkom, koja joj često i pomaže sa decom, takođe se zna da je njena relacija sa ocem sve samo ne harmonična.

Zapravo, od samog starta, Meganin otac Tomas pokušavao je da zaradi na svojoj ćerki, a upravo je on bio taj koji je medijima otkrio najdublje tajne svoje ćerke i neretko bacio ljagu na njeno ime, samo zbog novca.

tomas markl otac megan markl
Youtube 

Sada je, kako stvari stoje, pokušao da se još jednom izmire, i to na Meganin 40. rođendan, kada joj je na kućnu adresu poslao cveće i simboličan dar, međutim, odgovor koji je želeo nije dobio.

Otac Tomas Markl ćerki je na kućnu adresu poslati buket cveća, koji je sadržao 12 crvenih ruža i dve žute, kao simbol naslednika - Arčija i Lilibet Dajane.

Izvorei bliski paru tvrde da Megan najpre nije želela ni da primi poklon, a potom ni da ga otvori, te da je samo, "sklonjen s vidika".

megan markl za svoj rodjendan
printscreen/youtube 

Iako su mnogi smatrali da će se otac i ćerka konačno izmiriti sada kada je u Americi već više od godinu dana, to se nije dogodilo, a evidentno je da Megan ipak ne može da mu pređe preko nekih optužbi i ureda.