Megan Markl baš nema sreće poslednjih meseci.

Za kratak vremenski period prešla je put od omiljene ličnosti kraljevske porodice do najomraženije persone u Britaniji, a sve su zaslužne istine, ili da bolje kažemo "istine" koje je iznela u intervjuu kod Opre Vinfri.

Na sve što se dešava, na ruku joj nije išlo ni to što na svojoj strani ima samo majku, dok su ostali članovi njene porodice, pogotovo muški predstavnici, za malo novca bili spremni da iznesu sav "prljav veš".

Iako u tome prednjači njen otac kod kog se smenjuje red izvinjenja, pa red ucena, sada je rešio da progovori još jedan član Marklovih, njen polu-brat Tomas.

tomas markl brat megan markl
printscreen/youtube 

Naime, on je ušao u popularan televizijski šou program "Big Brother VIP", a na samom početku "razvezao je jezik" o svojoj slavnoj polusestri.

Naime, on je tvrdio da je Harija upozorio još na samom početku da će mu njegova "plitkoumna, razmažena i koristoljubiva sestra uništiti život".

tomas je navodno upozorio harija na megan
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Jednostavno je plitka. Ne vidi širu sliku, bitno joj je samo ono da ima sada, ne brine za posledice", rekao je Tomas i dodao da je pokušao da objasni Hariju da Megan nije prava žena za njega.

Tomas je istakao i da ga boli to što zna koliko su nekad on i Megan bili bliski, ali da više nije ogorčen.

Takođe je dodao da je isprva bio zbunjen i ljut jer se nije našao na Meganinoj listi zvanica, te ju je zbog toga prozvao svojevremeno da je "zaboravila svoju krv i poreklo".

Sam Tomas nije cvećka, kao ni njegov otac, a u prošlosti je bio uhapšen zbog pretnji pištoljem. Ipak, činilo se, sve do ulaska u popularan rijaliti program da je montažer prozora konačno na dobrom putu.

tomas markl usao je u sou veliki brat
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Jedno je sigurno, u budućnosti sigurno ožemo sa njegove strane da očekujemo još pikanterija o njegovom i Meganinom odnosu.