Koliko god se trudili da održe besprekornu sliku u javnosti, istina je da kraljevska porodica, od kako postoji, jednostavno ne može bez skandala.

Iako fama Megan - Hari mesecima trese dvor, pre njih kraljici je glavobolju zadavala druga žena, i ne, nije u pitanju Dajana.


U pitanju je supruga princa Čarlsa, Kamila Parker, koja joj nikad nije bila preterano mila. Ipak, može se reći da je kraljica poslednjih godina više toleriše, svesna da ne može da ide protiv ljubavi svog sina.

Uostalom, Čarls je zbog Kamile preplakao noć pred venčanje sa Dajanom, a tokom braka punio je novinske stupce upravo njihovim bizarnim odnosom koji ga je i doveo do razvoda.

princ carls i kamila parker
Shutterstock 

Iako bi neko pomislio da će se strasti smiriti sad kada je postala Čarlsova žena, kraljica Elizabeta se nikad nie do kraja pomirila sa ovim izborom, a koliko je daleko sve otišlo svedoči i skandal usled jednog porodičnog okupljanja kada je Parkerova popila koju čašicu što je rezultiralo nemogućnošću da oćuti na komentare kraljice.

kamila parker usla je u sukob sa kraljicom
Shutterstock 

Ona je navodno pod dejstvom alkohola polila kraljicu Elizabetu II čašom crnog vina i pokidala joj bisernu ogrlicu s vrata. Svemu je predhodila rasprava, nakon čega je Kamila potpuno izgubila kontrolu.

"Skočila je, besno otišla na kraj prostorije gde je sedelo Njeno Visočanstvo i prosula joj vino pravo u lice", tvrdio je neimenovani izvor za Globe.

"Kamila ju je ščepala za vrat i pokidala neprocenjivu bisernu ogrlicu koja je nekad pripadala kraljici Viktoriji."

Navodno je prvi pritrčao drugi sin kraljice, princ Endru koji je i "skinuo" Kamilu s Elizabete, a u nastavku se tvrdi kako je Parkerova potom bila u nekoj vrsti kućnog pritvora kako bi bili sigurni da se incident neće ponoviti.

kraljica elizabeta usla je u sukob sa kamilom parker
Ben Stanstall-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kraljevska porodica se trudila iz petnjih žila da sakrije incident, iako postoje i navodi da je sve izmišljeno. Međutim, istina za koju ne treba previše dokaza je ta da kraljica "ne miriše" Kamilu preterano, niti imaju blizak odnos, a šta je od svega navedenog istina, znaju samo njih dve.