Megan Markl i princ Hari započeli su svoju trodnevnu posetu Njujorku i World Trade Centru, što je ujedno i njihovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako su napustili kraljevsku porodicu.

Obzirom da je ovo službena poseta, par je morao po prvi put da se odvoji od svoje dece Arčija i Lilibet koje su ostavili u Los Anđelesu, a izgleda kao da im je to i više nego prijalo!

Veče uoči posete memorijalnom centru par je uživao u opuštenom izlasku, pri kom je svaki njihov korak bio pod budnim okom paparaca.

princ hari u izlasku
screenshoot 

Zajedno sa svojim velikim obezbeđenjem spustili su se u otmeni bar Bemelmans gde su se družili s naftnim magnatom Majkijem Hajsom i njegovom suprugom Mišom Nunu, koja je navodno i spojila ovaj slavni par.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uživali su sa prijateljima ispijajući martinije, pa su nakon tri sata napustili lokal kroz zadnji ulaz sa telohraniteljima.

Oni su odseli u luksuznom hotelu Karlajl, u kojem cena noćenja iznosi neverovatnih 1.600 evra, ali izgleda da to ovom mladom paru ne predstavlja apsolutno ništa obzirom da je Megan na sebi nosila nakit u vrednosti od 350.000 evra.