ODVIKAVAO SE OD DROGE, ŠETAO GO HOTELOM, NOSIO NACISTIČKU UNIFORMU... Kako je izgledao Harijev buran život pre Megan?

Princ Hari bio je poznat po skandalima i problematičnom ponašanju, a uprkos tome ostao je omiljeni unuk kraljice Elizabete.

LMA / Bauer Griffin / Profimedia 

Britanski princ Hari danas slavi 37. rođendan, a pre nego što je upoznao bivšu glumicu Megan Markl s kojom je priredio pravi šou svojoj porodici, bio je najpoznatiji po svom razuzdanom stilu života.

Princ Hari odrastao je pod okom javnosti koja još uvek budno prati svaki njegov novi potez, pogotovo otkako se odrekao kraljevskih dužnosti i sa suprugom Megan Markl i sinom Arčijem preselio u SAD.

Međutim, pre nego je postao odgovoran tata i porodičan čovek, Hari je svojim ponašanjem dugo intrigirao javnost.

Kao crvenokosi dečak osamdesetih je osvajao svojom slatkoćom i privrženošću majci, a onda je izrastao u nestašnog mladića sklonog partijanju, kršenju reda i narušavanju ugleda kraljevske porodice.

princ hari
No Credit / Bauer Griffin / Profimedia 

Mediji su izveštavali o njegovim ludim žurkama, a paparaci su ga često hvatali u društvu lepotica. Zabave s penom, druženje s poznatima i menjanje devojaka dugo su bili povezivani uz princa Harija - "crnu ovcu" britanskog kraljevstva. Tvrdoglav, ali zabavan, Hari je navodno ostao miljenik kraljice Elizabete uprkos svim skandalima koje joj je priuštio.

Jedan od najvećih svakako je bio onaj kada je uhvaćen kako "kao od majke rođen" partijao u Las Vegasu.

Ali ništa se ne može uporediti sa skandalom koji je priredio porodici i monarhiji 2005. godine kada se na jednoj privatnoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi. Fotografije su procurile u javnost, a princ se morao javno izviniti.

Pisalo se i da je sa samo 16 godina završio na odvikavanju od marihuane, a baka i otac poslali su ga i na odvikavanje od alkohola gde se zadržao samo jedan dan.

Neko vreme njegov tata, princ Čarls je zapošljavao ljude koji su princa pratili na putovanjima kako bi ga sprečili da njegovo lice bude na svim svetskim naslovnicama. I noć pre bratovog venčanja Hari se nije suzdržao od provoda. Ostao je budan do 3 ujutro, a navodno je skočio s balkona jednog hotela i povredio nogu.

Uz sve to, princ je bio poznat i po menjanju devojaka. Njegova najduža veza bila je ona s bogatom naslednicom Čelsi Dejvi, s kojom je proveo pet godina, a raskinuli su 2009. Na spisku njegovih poznatih bivših su i manekenka Kresida Bones i pevačica Eli Goulding.

princ hari sa bivsom devojkom
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ali, sve se promenilo kada je u njegov život ušla glumica Megan Markl. Započeli su vezu 2016., a 2017. godine su se verili. Njihovo venčanje pratili su milioni ljudi, a u maju 2019. godine Megan je na svet donela i njihovog prvog sina, Arčija.

megan markl i princ hari
Shuterstock 

Pre nešto više od godinu dana par je šokirao javnost odlukom o napuštanju kraljevskih dužnosti. Preselili su se u SAD, a u junu su dobili ćerku Lilibet.

Sve oči bile su uprte u njih zbog intervjua sa Oprom Vinfri, ali i niza skandala koji su procurili u javnost. Megan Markl je bila optužena da je zlostavljala i neprimereno se ponašala prema članovima svog osoblja dok je još bila deo kraljevske porodice, a optužbe je izneo stariji i pouzdani radnik u palati.

Advokat Harija i Megan tvrdio je da je reč o kraljevskoj kampanji protiv vojvotkinje, ali i kako je očito da su to činili samo kako da bi se kraljevska porodica opravdala zbog intervjua koji je otkrio kroz šta su Hari i Megan prolazili dok su bili deo kraljevske porodice.

megan, hari i kraljica elizabeta
John Stillwell / AFP / Profimedia 

Kako strani mediji prenose, britanska kraljevska porodica uskoro će ponovo dospeti u središte pažnje javnosti i to zbog novog filma "Escaping the Palace", koji govori o princu Hariju i Megan Markl koji su odlučili da napuste porodicu i presele se u Ameriku kako bi zaštitili svog sina Arčija.

Treći u nizu filmova mogao bi da bude najkontroverzniji do sada, jer igrane scene neodoljivo podsećaju na stvarne događaje.

Između ostalog, princ Hari, kojeg u filmu glumi Džordan Din, trči kroz masu ljudi kako bi se probio do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovala njegova supruga Megan. Cela scena veoma podseća na tragičnu smrt Harijeve i Vilijamove majke, princeze Dajane.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Princ Hari

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1