U dugoočekivanom intervju Megan Markl i princa Harija, koji je emitovan sinoć na Si-Bi-Esu, vojvotkinja je otkrila šokantne detalje svog života. Pored svega što je otkrila, svakako je najšokantnije to što je Megan dok je bila trudna, imala sucidine misli, u periodu kada su je mediji stalno napadali.

"Samo nisam želela više da budem živa. To je bila vrlo jasna, stvarna i zastrašujuća konstantna misao. Mislila sam da bi to sve rešilo za sve", ispričala je Megan.

Stvari su toliko bile loše po Megan da je, uprkos onome kroz šta je prolazila, čak i istog dana kada je ispričala Hariju šta se događa, ispratila svog supruga na događaj jer se plašila šta bi mogla sebi da učini ako ostane sama.

megan markl
Youtube 

Kaže kako je verovala da će za sve biti bolje ako se njen život završi.

"Znala sam da ću to učiniti ako se nekome ne poverim. Jednostavno više nisam želela da živim, to je bila vrlo jasna i konstantna misao. Znala sam i da moram negde da potražim pomoć jer se nikada pre tako nisam osećala. Rečeno mi je da pomoć ne mogu da dobijem jer to neće biti dobro za instituciju".

Ono što je još šokantnije, bio je odgovor koji je dobila od Palate kada je zatražila pomoć. Prema njenim rečima, obratila se članu kraljevske porodice i izrazila svoja osećanja i želju da dobije stručnu pomoć, ali joj je rečeno da ne može jer "to ne bi bilo dobro za porodicu".

Megan je otkrila da se susretala i sa rasističkim izjavama u krugu porodice, a ticalo se malog Arčija koji je trebalo da dođe na svet.

Prema njenim izjavama, kada je bila trudna, stariji član kraljevske porodice nekoliko puta je izrazio koliko će Arčijeva koža biti tamna zbog Megan, i kako dečak zbog toga neće moći da dobije ni titulu, a ni sigurnost. Nije želela da imenuje tu osobu.

princ hari i megan markl
Youtube