Poslednjih dana vojvotkinji od Saseksa stvari baš i ne idu na ruku.

Zbog brojnih laži koje je iznela kod Opre Vinfri mnogi prijatelji su joj okrenuli leđa, haos sa kraljevskom porodicom ne jenjava, rođendanski projekat je osuđen na propast, a čak je i njen suprug, pored nje žive, savete za snimanje tražio od, kako kaže, prave glumice, Melise Merkati.

Kulminacija svega je rođendanska proslava kod Obaminih na koju nisu pozvani jer im se nije dopadalo to što su "pljuvali porodicu", a Barak nije neko ko je spreman da "ugrozi prijateljstvo sa kraljicom zbog jedne Megan Markl".

Poslednjih dana oglasili su se i brat i otac Marklove, i ponovo sručili drvlje i kamenje na "svoju krv", verovatno jer ponovo nisu uspeli da se okoriste.

megan i hari imaju drugacija imena
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Sada se ponovo priča i o tome da Megan čak krije i svoje pravo ime, iako ovako nešto nije ništa čudno u Holivudu, ali, očigledno se njoj ne praštaju stvari koje se drugima i ne pominju.

Naime, njeno pravo ime je Rejčel Megan, a Rejčel joj je bilo ime i u seriji "The suits" koja ju je, uslovno rečeno, proslavila.

megan markl u seriji suits
printscreen/youtube 

Zapravo pored Megan i Hari ima drugačije ime. Mnogi zaboravljaju da se princ Hari zapravo zove Henri Čarls Albert Dejvid.

Takođe, u poslednje vreme priča se dosta i o Meganinoj transformaciji, a istina je da se vojvotkinja od Saseksa poprilično promenila u odnosu na detinjstvo i mladost, a neke od fotografija kako je izgledala nekad pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre