Ako se do sada i sumnjalo u istinitost tvrdnji da Megan i Hariju prijatelji polako okreću leđa, sada je jasno da nisu sve prazne priče.

Naime, nekadašnji predsednik Amerike, Barak Obama nedavno je proslavio svoj 60. rođendan, a na listi od 300 zvanica iz celog sveta nisu se našla imena princa i Marklove.

To možda ne bi bilo toliko čudno da pre izvesnog vremena nisu na sav glas svi brujali o tobože velikom prijateljstvu koje ih veže.

Zapravo, odavno je jasno da je nekadašnja glumica davala sve od sebe ne bi li oko sebe imala creme de la creme svetkog društva, a neretko se postavljala kao da je bolja od svih.

megan je zelela da se druzi sa visokim drustvom
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Izvori bliski paru potvrdili su da su se i Hari i Megan očajnički trudili da se približe Obami i Mišel, što su na kraju i uspeli. Brojni zajednički intervjui, pojavljivanja, snimanja, druženja išla su u korist tvrdnji da su na kraju postali jako bliski, sve do sad.

Barak Obama napravio je ogromnu zabavu za najveća imena i bliske ljude povodom 60. rođendana, ali kako kažu izvori bliski nekadašnjem predsedniku, nije bilo ni reči o pozivanju Megan i Harija.

barak i misel obama
Shutterstock 

Razlog je, kako se navodi, upravo besomučno pljuvanje kraljevskw porodice.

Navodno je Obama rekao da "takvo ponašanje nikad nije okej".

"Porodica se jednostavno ne pljuje javno. Ako ti smetaju, skloniš se, čemu takvo ponašanje", rekao je Obama.

"Ako to rade porodici, šta mi da očekujemo", navodno je prokomentarisao nekadašnji predsednik.

Mnogima nije promaklo što su se kod Obame pojavili čak i sada ozloglašena Krisi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend, ali ne i Hari i Megan koji su im bili daleko bliži.

Sa druge strane, pojavili su se navodi da se nisu pojavili na slavlju jer je i sama Megan slavila svoj 40. rođendan, ali ostaje da vidimo šta je od svega što se priča zapravo istina.

megan markl i hari nisu se pojavili kod obame na rodjendanu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedno je sigurno, gubitak tako moćnih prijatelja, ukoliko je istina, dodatno će naškoditi imidžu vojvode i vojvotkinje od Sesaksa.