Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, koja na kraljevskom dvoru očito nije bila najomiljenija osoba, 4. avgusta proslaviće okrugli 40. rođendan.

Kako i priliči zvezdi njenog ranga, očekivano, proslava će biti posebna, a održaće se u domu nje i princa Harija u Santa Barbari.

Navodno je za pripremu proslave platila Kolina Kovija, organizatora zabava poznatih kog često unajmljuje Opra Vinfri.

Kovi je zadužen za organizaciju proslave u kući odbeglog kraljevskog para vrednoj 14 miliona dolara, a prema pisanju stranih medija, na rođendanskoj proslavi trebalo bi da bude oko 65 zvanica.

megan markl i princ hari
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Megan je na proslavu pozvala 65 ljudi, uključujući najbliže prijatelje i porodicu. Opra joj je preporučila Kolina, jer on organizuje genijalne zabave", izjavio je izvor blizak vojvotkinji od Saseksa.

Na rođendanu će, očigledno je, biti i sama Opra s kojom se Megan sprijateljila otkako su ona i Hari preselili u SAD, a posebno otkako su pred njom ekskluzivno progovorili o odnosima unutar kraljevske porodice i razlozima preseljenja.

Megan Markl, poznato je, voli rođendanske zabave, što je i sama napisala u svom, sada već izbrisanom blogu "The Tig" koji je vodila dok se nije udala za Harija.

megan markl i princ hari
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Mama mi je uvek govorila da su rođendani naše lične Nove godine, prilika da doneseš odluke samo za sebe i odlučiš šta želiš da napraviš u novoj godini pred sobom', napisala je 2016. Markl.

Princ Hari je supruzi za rođendan navodno naručio tortu iz lokalne poslastičarnice, dok će uz to biti poslužena i lokalna hrana kao i vino iz obližnjih vinograda.