PRINC ČARLS SE SVETI SINU I SNAJI? Deca princa Harija i Megan Markl nikada neće dobiti KRALJEVSKE TITULE

Princ Čarls odlučio je da promeni tradiciju kraljevske porodice, zbog čega Harijeva deca nikad neće dobiti kraljevske titule.

Kralj Čarls III doživeo omanji nervni slom zbog penkala, a rekacije na mrežama ne prestaju da se nižu.
Raymond Tang / Alamy / Alamy / Profimedia 

Britansku kraljevsku porodicu krasi duga tradicija, ali i pozamašan popis njenih članova, na čiji život na visokoj nozi tamošnja javnost gleda sa sve manje naklonosti.

Svega toga je svestan i princ Čarls (72), koji je prvi u redu za presto.

Tamošnji mediji pišu kako je zbog toga Čarls skovao dugoročni porodični plan po kojem će značajno smanjiti broj članova monarhije, a sve zbog pritiska javnosti koji oseća.

Najsnažnije je, naravno, odjeknula teza kako deca princa Harija (36) i Megan Markl (40) zato nikad neće dobiti kraljevske titule. Naravno, prvo princ Čarls treb da preuzme presto.

megan markl i princ hari
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Po sadašnjem pravilu unuk vladara polaže pravo da bude princ, ali i monarhija se menja s vremena na vreme pa bi moglo doći do još jedne promene koja se sasvim sigurno neće svideti odbeglom princu i njegovoj porodici koju podiže u SAD-u.

Odluka nije direktno usmerena protiv Harija i Megan, tvrde dobro upućeni izvori s dvora, već je deo većeg plana.

princ carls
i-Images / Eyevine / Profimedia 

- Čarls shvata da javnost ne želi da plaća ogromnu monarhiju. Ovim tempom, kako je rekao, balkon u Bakingemskoj palati verovatno bi se srušio - tvrde iz palate, a prenose britanski mediji.

Podsetimo, nedavno je procurelo u javnost da su princ Hari i 39-godišnja Megan Markl svim potezima dali do znanja kako ne žele više da imaju veze s kraljevskom porodicom, pa je zbog toga princ Čarls rešio da  izostavi Harija iz testamenta.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1