Prvi u redu za presto, princ Čarls, navodno je izostavio svog mlađeg sina, 36-godišnjeg princa Harija iz svog testamenta.

Strani mediji tvrde da je to najnoviji potez Čarlsa na koji se odlučio nakon dugotrajnih svađa s Harijem, a sve je kulminiralo prinčevim i Meganinim odlaskom iz "Firme" pre dve godine.

Budući da su princ Hari i 39-godišnja Megan Markl svim potezima dali do znanja kako ne žele više da imaju veze s kraljevskom porodicom, Čarls je navodno smatrao da je sasvim u redu da onda izostavi Harija iz testamenta.

"Čarls baca Harija i Megan među vukove, i čini se da ima kraljičin blagoslov.Hari je sada totalni kraljevski autsajder, ali sam je to sebi naneo dopuštajući Megan da preuzme vlast nad njegovim životom.

princ carl izbacio harija iz testamenta
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Članovi kraljevske porodice smatraju da mu je nemoguće više verovati nakon svega što je rekao o njima i kako se ponašao zadnjih godinu dana", rekao je izvor.

Međutim, mnogi smatraju kako te tvrdnje treba uzeti s rezervom. Iako su princ Čarls i Haru u svađi, malo je verovatno da je otac izostavio sina iz testamenta i da će vojvoda od Saseksa ostati bez 150 miliona dolara. 

Takođe je važno napomenuti da je taj dokument princa Čarlsa veoma privatna stvar, i da niko nema uvid u njega. Dakle, niko sa sigurnošću ne zna koliko će novca ostaviti svojim najmilijima i ko se zapravi nalazi u testamentu.

megan markl i princ hari
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, nedavno je u javnost dospela vest da Hari sprema memoare u kojim će izneti još neke mračne tajne kraljevske porodice, što je dodatno razljutilo njegovog oca.