Princ Hari zaista je rešio da ide do kraja. Nakon skandaloznog intervjua kod Opre Vinfri, a onda i drugih, ništa manje šokantnih izjava koje je dao, sada je rešen da zada poslednji udarac svojoj porodici.

Naime, prema pisanju svetskih medija, on je zapravo napisao memoare o svom životu u kraljevskoj porodici, a knjiga bi na police knjižara širom sveta mogla da stihne i ovogodišnjeg Božića.

Daily Mail je preneo da je princ Hari zapravo na knjizi radio u tajnosti godinu dana, a prava je prodao jednoj velikoj američkoj izdavačkoj kući.

princ hari godinu dana u tajnosti pise knjigu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na svojim memoarima radio je i sa piscem iz senke J. R. Mohringerom, inače književnikom nagrađenim Pulicerovom nagradom. Prvi nacrt knjige je već navodno gotov.

"U intimnim i emotivnim memoarima jedne od najuticajnijih figura na svetu, princ Hari će po prvi put otkriti iskustva, detalje iz svog života, pobede i poraze, ali i lekcije koje je naučio kroz život", stoji u saopštenju izdavačke kuće.

U objavi stoji i da je Hari pisao o vremenu provedenom u vojsci, sreći koju je pronašao u očinstvu i braku, te o brojnim detaljima iz svog života o kojima dosad nije govorio.

Podsetimo, Hari i njegova supruga Megan Markl su početkom prošle godine šokirali kraljevsku porodicu kada su odstupili od svih dužnosti i preselili se u SAD, a bura nakon intervjua kod Opre Vinfri ne smiruje se mesecima.

hari je u knjizi progovorio o braku sa megan, roditeljstvu ali i vremenu provedenom u vojsci
Shutterstock 

Iako je bilo naznaka da će se Hari pomiriti sa bratom i ocem nakon smrti princa filipa, do toga ipak nije došlo, a nakon svega Harije nebrojeno puta veoma negativno pričao o svojoj porodici, te ne sumnjamo da će njegova knjiga biti apsolutni hit godine, kao i da će mu doneti novu zaradu.