Princ Čarls je navodno doživeo nerni slom, a razlog su princ Hari i Megan Markl. Kako piše National Enquirer, 72-godišnji prestolonaslednik na sve načine pokušava da misli pozitivno i zadrži osmeh na licu i na taj način javnosti ne pokaže koliko mu je teško.

Navodno, na mentalno zdravlje princa Čarlsa su veliki uticaj imali postupci bivših članova kraljevske porodice, princa Harija i Megan Markl. Pritisak je bio veliki, pa je tako izvor za spomenuti magazin ispričao kako je princu od Velsa nedavno dijagnostifikovana i depresija.

princ carls doziveo nervni slom
Raymond Tang / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Jednostavno više nije mogao da se nosi sa brutalnim napadima i mržnjom koju su Hari i Megan širili poslednjih meseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili i njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. Čarls im to nikad neće oprostiti", ispričao je izvor i dodao da je njegova supriga Kamila, odmah konsultovala lekare koji su mu pružili najbolju negu.

princ hari i megan markl
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

National Enquirer navodi i kako je Čarls sada u procesu lečenja i uči kako da se nosi da besom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret sa mlađim sinom koji je proveo u domovini nedelju dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Dajani.