Jedan od najlepših i najstilizovanijih parova na svetu, Viktorija i Dejvid Bekam su na današnji dan 1999. godine rekli sudbonosno "da" nakon dve godine zabavljanja i tako zajedno postali veoma prepoznatljiv brend.

Koliko je Viktorijina haljina bila spektakularna govori i činjenica da se o njoj pričalo danima. Nekada zaljubljenica u modu, a danas uvažena modna dizajnerka, Viktorija Bekam se na današnji dan pre 22 godine odlučila za klasičnu venčanicu nalik haljinama princeza iz bajki na kojoj su joj mnoge žene pozavidele.

U pitanju je svilena plisirana balska haljina u nijansi šampanjca, koja ima šlep od šest metara i uglast korset, za čiji model je bila zadužena kraljica mode za venčanja Vera Veng.

Obzirom da je tog dana izgledala kao prava princeza, celokupan izgled nije mogao da prođe bez osamnaestokaratne zlatne tijare.

Dejvid Bekam je nosio klasično belo odelo i prsluk u nijansi šampanjca. Po ugledu na roditelje, u istom tonu je bio i njihov sin Bruklin, pa su tako porodično zablistali na ovoj luksuznoj ceremoniji.

Iako se o njihovim modnim izdanjima kao iz bajke pričalo danima, Dejvid Bekam je jednom prilikom prokomentarisao njihove kreacije sa venčanja: "To je tada bilo moderno, ali sada mi je pomalo i neprijatno. Odevne kombinacije koje smo moja supruga i ja imali na sebi nisu nešto čega se najradije sećam. Sve te boje, materijal koji smo nosili, čitava fešta od venčanja. Sve je to danas vredno žaljenja", rekao je poznati fudbaler.

Kao što to i obično čine, poznati par je i ove godine na društvenim mrežama obeležio ovaj poseban datum. Viktorija je suprugu čestitala godišnjicu kompilacijom njihovih snimaka.

Dok se Dejvid Bekam prisetio njihove ljubavi iz mladosti i odlučio za objavljivanje nekoliko zajedničkih starijih fotografija.

Podsetimo, Viktorija i Dejvid su započeli emotivnu vezu davne 1997. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Imaju četvoro dece, sinove Bruklina, Romea, Kruza i ćerkicu Harper Seven.

printscreen/instagram/victoriabeckham, Instagram Dejvid i Viktorija Bekam