TVITER SE USIJAO ZBOG ELENE KITIĆ! Fotka na kojoj je BEZ ŠMINKE I FILTERA podelila pratioce, poručuju joj "Ovo nisi ti" 

Na Tviteru se u toku dana pojavila fotografija mlade pevačice Elene Kitić bez šminke i filtera, a mnogi su saglasni da izgleda potpuno drugačije nego na svom profilu.

Elena Kitić.jpeg
printscreen/instagram 

Navikli smo da je Elena Kitić uvek tip-top sređena. Sa razlogom spada u najlepše i najatraktivnije pevačice na ovim prostorima, a da bi mnoge devojke želele da budu poput nje svedoči i to što se upravo njene fotografije često donose kod plastičnih hirurga.

Međutim, iako se na Instagramu pevačice mogu naći i brojne fotografije na kojima ne nosi šminku, danas se na Tviteru pojavila jedna koja je lepu Elenu prikazala u drugom svetlu - bez filtera, Fotošopa i make-upa.

Iako je istina da svi mi pribegavamo digitalnim ulepšavanjima (pogotovo na Instagramu), ovog puta komentari pratilaca su bili potpuno podeljeni.

Uostalom pogledajte i sami:

elena kitic bez sminke i filtera
printscreen/twitter 

Dok su neki mišljenja da je pevačica neprepoznatljiva, drugi smatraju da je lepo konačno videti kako zaista izgleda bez svih tih "ulepšavanja".

Jedan od korisnika Tvitera podelio je fotografiju sa njenog Instagram profila, gde pozira u belom bikiniju u kom su do izražaja došle njene obline, ali i bujne usne, a potom okačio i neobrađenu sliku. Mnogi su iznenađeni jer pevačica ne izgleda kako prikazuje na svom nalogu.

Komentari su se samo ređali: "Fotošop radi samo tako", "Ovo nisi ti", "Normalno izgleda, a ovamo pozira", "Upali prednju kameru odmah i slikaj, pa uporedi sa slilkama na Instagramu",  "Mene ovo neko ze*a?! Ovo nije ona" - pisali su tviteraši u komentarima.

Međutim, bilo je i onih koji su hvalili prirodan izgled pevačice i pisali da bi bilo lepo da se na Instagramu može naći i više ovakvih, neobrađenih i realnih fotki. Još uvek nije poznato kog je datuma fotografija, niti ko ju je "pustio" na mreže. 

Podsetimo, do sada se spekulisalo da je Elena ugradila implante u grudi, da je uvećala usne i jagodice, da je operisala nos, ali i da je zategla kapke. A na svom profilu neretko deluje skoro pa savršeno zbog čistog tena, savršenih usana, i vitke figure koja nikog nije ostavljala ravnodušnim.

Uostalom, pogledajte kako je Elena izgledala nekad i procenite, da li se baš toliko promenila, ili je ipak do šminke i Fotošopa: 

printscreen/youtube, printscrteen/youtube Elena Kitić se dosta promenila od kada je kročila na estradnu scenu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši