Taman smo pomislili da Elena Kitić ne može više da nas iznenadi novim promenama, a mlada pevačica odlučila je da sve demantuje i pokaže se u najseksepilnijem izdanju do sad.

Iako je pre nešto malo više od dve nedelje oduševila pratioce crvenom kraćom kosom i minijaturnom kimono haljinom koja je u prvi plan istakla njene zategnute noge i vitku liniju, čini se da se pevačica ipak bolje oseća kao crnka.

Barem, ako je suditi po poslednjoj objavi.

Elena se pred nov nastup ponovo prefarbala u crno, a kosu je vezala u visok rep i "izlomila je" zig-zag presom. Ali to nije sve. Pevačica se pojavila u kožnom brushalteru i korsetu, koji su veoma popularni ove godine, a dole je imala trapez kožne pantalone sa izrezima na kukovima.

Naravno, nije bilo potrebno mnogo vremena da fanovi krenu sa komentarisanjem, a objava je za samo dva sata imala preko 26 hiljada lajkova. Pevačica je u opisu fotografije napisala "Goth girl summer", a jasno je da je Elena inspiraciju pronašla u gotičarkom stilu u kom dominiraju korseti i uopšteno kozni komadi, kao i tamna kosa i nokti, lanci i tamnija šminka.

elena kitic na sinocnom nastupu
printscreen/instagram 

"Da se razvedemo sve bih joj ostavio", "Boginja", "Obrnula igricu", "Bog je žensko i živi na zemlji", "Ma da li je moguće da ovako izgledaš", "Prelepa žena", "Nema šta joj ne stoji"... samo su neki od komplimentata kojim su pratioci obasipali Elenu.

Definitivno je još jednom dokazala da je kraljica transformacija, a kako je Elena izgledala na sinoćnom nastupu, ali i kako do pre samo nekoliko dana, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Elena Kitić ponovo promenila stil i frizuru