Od kako se pojavila na muzičkoj sceni, mlada pevačica Elena Kitić pomera granice, kako kad je u pitanju sama muzika, tako i kada se radi o spotovima, vizuelnom identitetu, ali i po pitanju imidža i stila oblačenja.

Slobodno možemo reći da je pravi modni kameleon, te da nas uvek oduševi izdanjima za koja se čini da samo retki mogu da ih tako dobro iznesu.

U poslednje vreme, Elena nas je nebrojeno puta iznenadila. Najpre je istetovirala lice, a malo potom odlučila se i na promenu frizure. Skratila je šiške, a pratioci su malu, ali upečatljivu promenu dočekali sa oduševljenjem.

elena kitic skratila siske
printscreen/instagram 

Komentari tipa "ima li nešto da ti ne stoji", bili su najčešći ispod objave, ali sada je pevačica otišla korak dalje.

Naime, Elena je rešila da napravi veliku promenu - ona je dugu smeđu kosu ofarbala u crveno i postala vatrena crvenokosa. 

"Wasabi kind of spicy", napisala je u opisu, aludirajući na to da je "hot" zbog ne samo kose, već i celokupnog autfita. Naravno, pratioci su ređali komentare, a za manje od 2 sata, fotografija je skupila preko 30 hiljada lajkova.

Njeno novo izdanje komentarisale su i druge poznate ličnosti poput Lee Davogić, Edite Aradinović i drugih, i svi su mišljenja da joj je ovo do sad najbolja transformacija.

Elena je pozirala u kratkoj cvetnoj haljini koja je istakla njenu vitku figuru, a ceo autfit "začinila je" crvenim karminom, te ne čudi što je mnogi na prvi pogled nisu prepoznali.

Kao što smo već do sada nebrojeno puta rekli, ostaje da vidimo čime će nas sve iznenaditi mlada pevačica u budućnosti, jer je po svemu sudeći ovo samo početak, a kako je Elena zgledala na početku karijere, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

printscreen/youtube, printscrteen/youtube Elena Kitić se dosta promenila od kada je kročila na estradnu scenu