Jedna od najitrigantnijih ličnosti mlađe generacije pevačica definitivno je Elena Kitić. Iako njene pesme broje milionske preglede, javnost veoma malo zna o ovoj talentovanoj devojci.

Iako je kao ćerka poznatih ličnosti bila pod lupom javnosti, Elena je tokom čitavog života dala svega nekoliko izjava za medije, i to pre nego što je započela pevačku karijeru.

Iako se ne oglašava za medije, Elena je jedna od najpopularnijih izvođača mlađe generacije, koja uveliko diktira modne trendove i po uzoru na njen stil mnoge devojke grade svoj.

Duža crna prozirna košulja sa balon rukavima, papuče na štiklu i naočare kakve su se nosile 90-ih godina bez kojih Elena ne izlazi iz kuće. Postala je prava ikona naočara jer nikada ne razočara izborom, iako nam se često na prvu ne dopadnu, ali ubrzo kada postanu trend zahvaljujući njoj, odlepimo za njima. 

U Dominikanskoj Republici je napravila više izazovnih fotografija, nego modno inspirišućih kombinacija. Međutim, jedna od retkih fotografija van plaže bila je upravo ova u laganim belim pantalonama i samostalno vezanom maramom u formi majice. Lagani materijali, belo razbijeno šarenim detaljima izgleda kao pun pogodak za vrele letnje dane.

Iako neki nisu baš najsrećniji što se trend plišanih trenerki vratio, Elena ga rado nosi. Pitala je svoje pratioce društvene mreže instagram u opisu "Šta mislite koja mi je omiljena boja?", a nakon ove fotografije svi su već znali odgovor. 

Modni kritičari nemaju dovoljno reči hvale za njen stil, a ova ekstravagantna mlada dama voli da eksperimentiše u modnom smislu. Celu ljubičastu kombinaciju razbila je šarenom maramom na glavi i Fendi malom torbom. Koliko joj ljubičasta boja dobro stoji zbog tamnoputog tena, kose i očiju, na trenutak nas je podsetila na Rijanu iz mlađih dana

Kada biste pogedali samo ovu fotografiju, da li biste na prvu rekli da je to Elena Kitić? Ona Elena koja pleni seksepilom, a to se najviše može videti trenutno na njenim fotografijama na Instagramu, gde provokativnim ali i uvek autentičnim izgledom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iako joj i ovaj stil, dame iz metropole, odlično stoji, nekako nam se ne slaže uz njen životni stil.