Kako smo vam već pisali, jedna od najdramatičnijih priča koju pamti svet mode, zainteresovala je javnost tek kada je objavljeno da će Ridli Skot režirati film. I ne samo to. Kada su otkrivena imena glavnih glumaca, ceo svet s nestrpljenjem očekuje zavšetak snimanja filma, a potom i premijeru. 

Kako se već pisalo u medijima, muzička megazvezda Ledi Gaga već neko vreme boravi u Italiji gde sa glumcem Adamom Drajverom snima kriminalističku biografiju "House of Gucci".

Radnja se temelji na romanu "Kuća Gucci: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorke Sare Grej Forden koji govori o bivšoj supruzi Mauricija Gučija - Patriciji Ređani, koja je optužena da je 1995. organizovala njegov atentat na stepenicama njegove firme.

Gaga glumi upravo nju, a priznajemo da jedva čekamo da je vidimo u ovoj ulozi nakon što je pokupila sve pohvale za dramu "Zvezda je rođena", sa Bredlijem Kuperom.

ledi gaga
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paparaci su je najpre uslikali na snimanju na skijalištu dok je nosila usko, crveno skijaško odelo u kom je njena figura zaista dosta do izražaja.

Sada su u javnost dospele fotografije sa seta u Milanu, na kom je nosila outfit u kom je pre nekoliko godina nismo mogli zamisliti.

Karirani mantil, braon cipele, svilena marama na glavi i kratka tamno smeđa kosa... ko bi rekao da će to nositi žena koje se nekada na crvenom tepihu pojavljivala polugola u cipelama sa ogromnom platformom ili u haljini u od mesa.