Nekadašnja teniserka Ana Ivanović je od 2016. godine u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, a o njenim bivšim partnerima se vrlo malo zna, a ni ona nikada nije mnogo govorila u javnosti o svom ljubavnom životu.

Naime, Ana se zabavljala sa Markom Stilitanom, bogatim naslednikom koji je svojevremeno takođe bavio tenisom. Kako se tada pisalo, Mark je Anu upoznao preko Novaka Đokovića, a u vezi su bili tokom 2013. godine.

ana ivanovic i bastijan svajnstajger
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tada su uhvaćeni u Malibuu, ali o svojoj vezi nikada nisu javno govorili. Ipak, nakon nekoliko meseci ljubavi usledio je raskid, a Ana je nakon toga ljubav svog života pronašla u Bastijanu sa kojim ima sada dva sina.

Mark je rođen u Velikoj Britaniji, potiče iz imućne porodice, nekada se bavio tenisom, a sada je posvećen privatnom biznisu u firmi koja se bavi izgradnjom jahti, aviona i vozova i ima predstavništva u 25 svetskih zemalja.

Teniser je, ali nikada nije uspeo da postigne značajniji uspeh na WTA listi. Ipak, u tom svetu je stekao značajna prijateljstva, kao što je i ono sa Novakom Đokovićem.