Nakon što su je ovog leta gotovo svi svetski mediji hvalili zbog vitke linije, prema pisanju domaćih portala, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger čekaju treće dete. Iako vest još uvek nije potvrđena, izvor blizak porodici započeo je šuškanja kako će im se pridružiti još jedan član. 

Pomenuti izvor tvrdi da je lepa Ana po treći put u drugom stanju, ali da to trenutno ne zna puno ljudi.

Ukoliko je vest istinita, paru će ovo biti treće dete. Inače, obožavaoci su ranije ove godine pomislili da je Ana trudna i to kada je objavila fotografiju s trudničkim stomakom. Ipak, Ana se tada samo prisećala druge trudnoće sa sinom Leonom.

Iako se tada nije osvrnula na komentare o trećoj bebi, u nekoliko navrata istakla je koliko uživa u majčinstvu. To potvrđuje i činjenica da se sada u potpunosti posvetila porodičnom životu, a tenisku karijeru ostavila u prošlosti.

Podsetimo, Ana je 2008. godine bila prva teniserka sveta. Od 2014. godine je u skladnoj vezi sa Bastijanom, a bračne zavete su razmenili dve godine kasnije. Imaju dva sina, Luku i Leona, a Ana često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko uživa sa svojom porodicom.