Mirka Vasiljević i Vujadin Savić na jesen će ponovo postati roditelji. Mlada glumica već je u petom šestom trudnoće, a srećne vesti brzo su se pročule. Vest koja je obradovala javnost jeste da je glumica trudna po četvrti put, pa se osvrnula na potencijalne strahove.

Mirka je u izjavi za emisiju "Premijera-vikend specijal" istakla da četvrti porođaj čeka sa velikim uzbuđenjem.

"Nisam neko ko je plašljiv i neko ko ima strah. Ako imate ljude uz sebe koje volite, sve je moguće rešiti sa osmehom na licu. Dosta stvari mi je poznato, neke stvari sam zaboravila. Mala deca su mala briga, velika deca velika briga. Kada dođete u neke druge godine zaboravite. Mi smo želeli veliku porodicu, nikad dosta. I imamo veliku porodicu", rekla je Mirka koja je u 6. mesecu trudnoće, ali i dodala da ne želi da otkrije pol bebe"Nismo od tih što pričamo, u oktobru ćemo svi slaviti i videti kog je pola beba", rekla je glumica.

trudna mirka vasiljevic
screenshoot 

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić do sada nisu stali na ludi kamen, a kako glumica tvrdi to i nije toliko bitno za odličan porodični odnos. "Najbitnije je da imate zdrav odnos i normalnu komunikaciju. U svakoj svađi je na kraju najbitnije da se shvati šta je bio problem", rekla je Mirka u emisiji "Premijera-vikend specijal".

mirka vasiljevic o cetvrtoj trudnoci
screenshoot 

Podsetimo, lepa glumica je u više navrata rekla kako često poželi da u naručju drži još jednu bebu.

"Volela bih da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, prosto čovek zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega", rekla je nedavno Mirka i dodala: "Da mogu da biram, volela bih da dobijemo devojčicu, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre". Mirka je nedavno u gradu uslikana, a kako glumica izgleda u 4. trudnoći pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Trudna Mirka Vasiljević