Glumica Mirka Vasiljević je u petom mesecu trudnoće, a planira da se porodi u Beogradu.

Ona i njen izabranik fudbaler Vujadin Savić već neko vreme su u prestoinici i većinu vremena provode zajedno, a njen nevenčani suprug pokazao je kako ona sada izgleda.

Naime, njih svoje su bili na jednoj privatnoj žurki šro je Vujadin podelio na svom Instagramu, a na snimku je Mirka kojoj je stomačić itekako vidiljiv. 

Buduća mama je uživala u opuštenom druženju, a reklo bi se da glumica zaista blista i da joj trudnoća itekako prija.

mirka vasiljevic
Instagram 

Ono što ih je dodatno usrećilo je rezultat testa iz kojeg su saznali da im se ispunila želja da će posle dva sina i ćerke, ljubav moći da pruže još jednoj devojčici.

Vasiljevićeva počinje snimanje nove serije, a pored toga vodi računa o troje dece. Mladi par ima dva sina i ćerku Andreja, Adrijanu i Mihajla.

mirka vasiljevic
Instagram 

Podsetimo, lepa glumica je u više navrata rekla kako često poželi da u naručju drži još jednu bebu.

- Volela bih da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, prosto čovek zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega - rekla je nedavno Mirka i dodala:

mirka vasiljevic
Youtube 

- Da mogu da biram, volela bih da dobijemo devojčicu, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre. Mirka i Vujadin se još uvek nisu zvanično oglasili ovim povodom niti su bili dostupni za komentar.