Pre nekoliko dana Mirka Vasiljević proslavila je 30. rođendan, a za svečanu priliku na Kipru dozvolila je svom suprugu Vujadinu Saviću da joj izabere modnu kombinaciju. Kako je to izgledalo možete pogledati OVDE, a ovoga puta Mirka Vasiljević se uključila sa Kipra i otkrila detalje o svojoj porodici.

„Ja sam se razmazila što se tiče vremena. Nekako mi je normalno da šorts i majica budu nešto najosnovnije što se nosi, da uvek bude sunčano. Onda, kada pitam svoje šta treba od garderobe da ponesem, oni kažu: „Ponesi jaknu, deci potkošulje...“. Kad dođem u Beograd shvatim da vreme može da bude promenjivo. U Srbiju dolazimo početkom novembra, ja počinjem da radim i jako se radujem! Bogu hvala, polako se situacija stabilizuje. Eto prostora da i mi radimo“, rekla je Mirka za "Jutro" i dodala:

„Vujadin je dobro, kod fudbalera je najbitnije da su zdravi. Da me ne boli glava zbog povreda. Najbitnije mi je da nema povreda, dobro je, sprema se za trening. Iskrena da budem, poslat je malo dalje od mene da me ne bi zasmejavao i upadao sa nekim komentarima. Sigurnije je da bude malo dalje od mene“, nasmejano je otkrila Mirka.

Kako kaže, voli da čini sve za svoju porodicu.

„Volim da, sve što mogu, učinim za svoju porodicu. Da prinesem, odnesem, donesem, pružim, dam, uradim, jer sam i ja u takvoj porodici rasla. Tako sam naučena. Volim da, sa puno ljubavi, to uradim. Onda mislim da dajem svoj maksimum i da će se to u životu dobrim vratiti“, istakla je Mirka Vasiljević.