Od kako je Travis Barker uplovio u vezu sa najstarijom Kardašijanskom - Kortni, velika pažnja uperena je i na njegovu porodicu, a pogotovo na ćerku Alabamu Luelu.

Zapravo, mediji su doznali da se nešto više događa između njenog tate i Kortni kada ju je Kardašijanka označila na storiju i kupila joj iste torbice kakve i ona ima.

Pažnja joj svakako prija, te mlada Alabama iako ima samo 15 godina, već ima gotovo 650 hiljada pratilaca na Instagramu. Međutim, po fotkama koje objavljuje nikada ne biste rekli da je tinejdžerka.

Zapravo, jako je mnogo komentara i kritika upravo na račun njenog izgleda.

alabamu cesto kritikuju zbog golisavih fotografija
printscreen/instagram 

"Ne mogu da verujem da imaš samo 15 godina, moraću da te otpratim. Bukvalno sam mislila da imaš barem 20. Prelepa si, ali uživaj u svom detinjstvu, imaš ceo život da budeš odrasla", "Ovako zaista ne bi trebal oda se slikaju 15-godišnjakinje", "Devojko, gde ti je otac", "Morala bi da postoji restrikcija kod ovakvog fotkanja", "Premlada si da izbacuješ grudi", "Izgledaš poput porno glumice", "Zar ovako treba da se slika jedna 15-godišnjakinja"... samo su neki od komentara ispod Alabaminih objava.

I dok Travisovoj naslednici odgovara pompa i druženje sa Kardašijankama, protiv toga se veoma buni njena majka Šana Mokler koja smatra da Kortni i njene sestre kupuju decu poklonima, ali i da ju je Travis svojevremeno varao sa Kim.

Koliko je sve otišlo predaleko svedoči i to što je Alabama jednom prozvala sopstvenu majku upravo iz razloga što je blatila njenog oca i njegovu izabranicu.

"Svi misle da je moja mama divna, ali ona nikada nije bila u potpunosti u mom životu i njen dečko Metju je užasan prema njoj, stalno je vara. Da li vas je vaša majka pozvala da se vidite za Dan majki? Jer moja mene nije! Dosta mi je čuvanja tajni", poručila je Alabama jednom prilikom.

Uprkos narušenim odnosima unutar porodice to ne menja činjenicu da jedna devojčica od 15 godina, jer zaista to i jeste, treba da se fotografiše ovako. Uostalom, pogledajte još njenih fotografija u galeriji i procenite i sami.

printscreen/instagram Alabama Barker, ćerka Travisa Barkera