Nedavno su se pojavili navodi da je Mirka Vasiljević (30) ponovo u drugom stanju, kao i da se uskoro iz Ljubljane vraća u Beograd sa svojim dugogodišnjim partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem.

Danas je lepa glumica uslikana sa svojom decom na aerodromu "Nikola Tesla", a ono što se posebno primećuje jeste njen trudnički stomak.

Ona je na sebi imala crne pantalone i šampanj bluzu, a na glavi veliki crni rajf koji je trend ove sezone, a sve vreme je vukla veliki crveni kofer, iako je u drugom stanju.

mirka vasiljevic na aerodromu
ATA Images 

Sa njom su u Beograd sletela i deca koju glumica ima sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a dočekala ih je njena majka koja se veoma obradovala unucima.

Podsetimo, Mirka Vasiljević (30) u 5. je mesecu trudnoće, što je i potvrdilo je nekoliko ljudi bliskih glumici i fudbaleru Vujadinu Saviću, iako nijedno od njih ovu vest nije želelo da komentariše.

vujadin pokazao kako izgleda trudna mirka
Instagram 

Kako smo saznali krajem maja ove godine, kada se i pojavila vest da je trudna, Mirka i Vujadin će dobiti još jednu ćerku. Mladi par ima troje dece Andreja, Adrijanu i Mihajla.