Čuvena "mamadžerka", odnosno Kris Džener, glava Kardašijan/Džener imperije, uglavnom je tip-top sređena od glave do pete.

Prepoznatljiva je po svojoj kratkoj crnoj kosi, a teško da ćete je u javnosti videti a da nije u nekom elegantnom izdanju koje uvek prati najnovije svetske modne trendove. Baš iz tog razloga, njeno poslednje pojavljivanje iznenadilo je sve.

Naime, Kris je snimljena na aerodromu u Los Anđelesu u društvu svog 25 godina malđeg dečka Korija Gembla, gde ih je čekao privatni automobil. 65-godišnja Kris očigledno je konačno odlučila, za promenu, da putuje u ležernijim izdanjima, pa je čak obukla i široku trenerku.

Međutim, nije bila preterano srećna kada je videla okupljene paparace, pa je pokušala da se sakrije iza velikih sunčanih naočara, ali i da što pre spakuju stvari u automobil.

paparaci su kris dzener uslikali u opustenom izdanju bez sminke
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače je poznata kao neko ko uživa u blagodetima plastične hirurgije, te iako se evidetno "dorađuje", ne možemo da sporimo da mamadžerka izgleda sjajno za svoje godine.

kris dzener se retko pojavljuje bez sminke
Shutterstock 

Podsetimo, Kris je sa 25 godina mlađim Korijem u vezi od 2014. godine, ali detalje njihovog odnosa kriju od očiju javnosti, pa se on čak i veoma retko pojavljivao u šou programu koji ih je proslavio - "Keeping up with the Kardashians".

Svojevremeno, Kori i njegova tajnovitost izazvali su pravu dramu kod Kardašijanki jer ih on nakon pet godina nije upoznao sa članovima njegove porodice. Čak su mu neki i otvoreno prigovorili po tom pitanju, između ostalih i reper Kanje Vest, uskoro i službeno bivši suprug Kim Kardašijan.

kris je u vezi sa 25 godina mladjim korijem
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kris se prvi put udala sa 22 godine kada je pred oltar stala sa advokatom Robertom Kardašijanom, a zajedno su dobili četvoro dece. Razveli su se krajem 80-ih, a Kris je kasnije uplovila u vezu sa proslavljenim Olimpijcem Brusom Dženerom, koji je pre nekoliko godina promenio pol. Dobili su dve ćerke, Kendal i Kajli, a neretko se govorilo da je Krisin ljubavni život čak i zanimljiviji od rijalitija koji ih je proslavio.