Margot Robi, australijska glumica važi za jednu od najlepših dama u Holivudu. Iza sebe ima dve nominacije za Oskara, a časopis "Time" ju je 2017. godine uvrstio među 100 najuticajnijih ljudi sveta, a 2019. godine uvrštena je i na listu najbolje plaćenih glumica prema "Forbes-u".

Osim što je jedna od uticajnijih glumica današnjice, Margot je i jedna od najlepših, međutim mnogi sumnjaju u njenu prirodnu lepotu posle fotografija iz mladosti koje su ugledale svetlost dana.

margot robi
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Margot Robi ne pridaje mnogo značaja laskavoj tituli najlepše žene na svetu i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije bez trunke šminke i u svim svojim prirodnim izdanjima. Ipak, mnogi su uočili razlike od Margot nekad i sada. Kako tvrde fanovi, Margot Robi je nekad imala nešto širi nos i bradu i iako je i tada bila prelepa, očigledno ju je pritisak savršenosti, koji oduvek vlada Holivudom, fizički promenio.

margot robi nekada
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Korisnici društvenih mreža komentarišu da je Margot korigovala i jagodice, kao i usne, ali da nije preterivala, već da je sve urađeno s merom. Takođe video sa Youtube platforme jasno pokazuje izmene koje je napravila na svom licu.

Više fotografija najlepše glumice pogledajte u galeriji u nastavku, pa sami procenite da li se i koliko izgled Margot Robi promenio do sada.

INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia, Camilla Morandi / IPA / PA Images / Profimedia Margot Robi