Glumica Margot Robi i njen suprug Tom Akerli jedan su od misterioznijih javnih parova. Poznati supružnici od početka čuvaju intimu za sebe pa su se tako i venčali u strogoj tajnosti, što su otkrili tek puno kasnije.

Tom je zanosnu Australijanku osvojio još 2014. godine na setu filma "Suite Française", a venčali su se godinu dana kasnije na tajnoj ceremoniji.

Trenutno golubovi uzivaju u Puerto Valarti, a nisu mogli obuzdati strasti pred kamerama paparaca koje nisu primetili.

margot robi
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Margot je pokazala zavidnu liniju u retro bikiniju, a nije se suzdržavala ni od razmenjivanja strasti s Tomom. Par je nežnosti razmenjivao i u vodi, a celo vreme se nisu odvajali jedno od drugog.

margot robi muz
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Robi je u jednom trenutku važila za najsavršeniju ženu sveta kada je 2013. izašao film "Wolf from Wall Street" gde je glumila zanosnu suprugu Leonardu DiKapriu.

Upravo se zbog Lea šuškalo o razvodu slavnog para nakon što se ona na jednom događanju pojavila bez venčanog prstena, a prema određenim glasinama njenom suprugu Tomu smetala je njena slava i to što u filmovima ima prisne scene s najpoželjnijim holivudskim lepotanom.

Tračeve su podgrejali i snimci na kojima se Margot prisno pozdravila sa DiKapriom na prošlogodišnjoj dodeli Oskara.

margot robi
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, po novim fotografija reklo bi se da su sve bila nagađanja i da je bračni par srećniji nego ikad, a supružnicu su nedavno zajedno osnovali poroducentsku kuću, te je lepa Margot sada sve češće angažovana i iza kamera.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia, Camilla Morandi / IPA / PA Images / Profimedia Margot Robi