Ruska manekenka Irina Šajk važi za jednu od  najlepših žena na svetu pa nije čudno što nijedna njena šetnja ne može da prođe neprimetno.

Paparaci svakodnevno vrebaju Irinu i beleže njena modna izdanja koja nas iz dana u dan sve više oduševljajvaju.

Naime, manekenka je uslikana tokom šetnje Njujorkom dok je ćerku Leu De Senu da izađe iz vrtića, a dok je hodala, za njom su se mnogi okretali.

Irina je na sebi imala široke farmerke niskog struka i crni korset koji je naglasio njen bujni, stisnuti dekolte. Rekli bismo da se moda 90-ih vraća na velika vrata, ako je suditi po Irininom odabiru.

Farmerice i top je uskladila s cipelama i sunčanim naočarima, a u rukama je nosila kožnu jaknu.

irina sajk, paparaco
RW/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Inače, Irina Šajk je od nedavno u vezi sa reperom Kanje Vestom (44), što je potvrđeno kada su uslikani na romantičnom odmoru u Francuskoj.

"Da li je neko rekao Kim?", "I ja bih Kim zaboravio", "Žena je boginja, nije Kanje lud", "Prezgodna", "Najlepša", samo su neki od komentara koji kruže društvenim mrežama.

Manekenka senašla usred brakorazvodne parnice Kanjea i  Kim Kardašijan (40) koja je pokrenuta u februaru ove godine.

Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon jer je navodno bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod, ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

irina sajk, paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Irina je pre Kanje Vesta bila u vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom (46) i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.

Manekenka je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da ju je prevario sa Ledi Gagom, s kojom je snimio film "Zvezda je rođena". Paparco slike Irine Šajk i Kanjea Vesta pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Irina i Kanje