Početkom godine, pastorka potpredsednice Kamale Haris, Ela Emhof, dospela je u žižu javnosti nakon što se otkrilo da potpisala unosan ugovor s poznatom modeling agencijom IMG Models.

Time se pridružila vrhunskim modelima kao što su Điđi Hadid i Karli Klos, a iako su mnogi bili zbunjeni ovakvom odlukom, pa čak i komentarisali da "politika otvara sva vrata", Ivan Bart, predsednik agencije rekao je za The New York Times: "Više se ne vodimo za polom i konfekcijskim brojem, Ela komunicira ovaj trenutak u vremenu. Poseduje drskost i odiše radošću".

ela emhof potpisala je unosan ugovor sa agencijom img models ciji su predstavnici i djidji hadidi i karli klos
Instagram 

Sada je neobična umetnica uslikana na jahti u Sen Tropeu sa svojim dečkom Semom Hine, na brodu gde su se sve vreme mazili, ljubili, fotografisali i nazdravljali šampanjcem, što ne bi bilo ništa čudno da određene fotografije nisu zgrozile fanove.

Ela je tom prilikom nosila zeleni bikini i plavi kačket, dok je njen dečko nosio šarene bokserice, a delovali su veoma zaljubljeno.

Ovom prilikom Ema je otkrila nekoliko tetovaža koje ima na telu, a ono što je zgrozilo fanove jeste činjenica da se Ema ne depilira ispod pazuha, kao ni u predelu prepona.

Ona je nosila naočare za sunce, bila je potpuno opuštena i nije marila što je fotoreporteri slikaju sa susednog broda.

"Mogla bi da se izdepiliraš, nisi ti bilo ko", "Zgodna je ali bi mogla da skloni "šiške ispod miške"", "Čudne tetovaže", "Sladak par", "Gde joj je maćeha?", glasili su komentari fanova.

Još neke fotografije ekcentrične umetnice pogledajte u galeriji i procenite, da li su ljudi u pravu kada kažu da ima veoma čudan stil:

printscreen/instagram Ela Emhof izdanja