Karli Klos jedna je od najuspešnijh manekenki današnjice. Njena manekenska karijera počela je kada je imala samo 17 godina, a danas je na listi najplaćenijih modela, a gotovo da nema brenda za koji nije radila i naslovnice na kojoj nije bila. Samo na naslovnici Voga bila je 40 puta. Malo li je?

Međutim, uprkos svetskoj slavi, Karli se u privatnom životu susrela sa nizom problema, a sve zbog dugogodišnjeg izabranika sa kojim je nedavno dobila i prvo dete.

Naime, porodica Karlinog supruga je godinama izbegavala je da je upozna, smatrajući da nije dovoljno dobra za njihovog sina i zamerajući joj činjenicu što nije Jevrejka.

karli klos nedavno u izlasku sa suprugom dzosuom kusnerom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, manekenka Karli Klos i biznismen Džošua Kušner započeli su romansu 2012, a pre tri godine su se venčali. Džošua Kušner je biznismen i rođeni brat supruga Ivanke Tramp.

Uprkos velikoj ljubavi koju imaju jedno za drugo i o kojoj su u nekoliko navrata pričali - morali su da se nose sa negativnim stavovima njegove porodice koji su slavnu manekenku često vređali i ponižavali.

Njegovi roditelji, ali i ostatak rodbine, otvoreno su govorili da Karli nije dovoljno dobra za milijardera. Zato je Džošua Karli i upoznao sa porodicom tek neposredno pred venčanje, iako su se zabavljali šest godina pre toga. Glavna zamerka Kušnerovih svakako se odnosila na verosipovest plavokose Karli, ali smatrali su i da će im "jedan Viktorijin anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu".

Pored toga, imali su i druge zamerke. Tako je Džared u javnosti izjavio da smatra da "Karli nije previše pametna" a nazvao ju je i "šiksom", pogrdnom rečju kojom se označavaju žene koje ne pripadaju judaizmu.

Ipak, Karli je izjavila da ni u jednom trenutku nije požalila što je ušla u brak sa Džošuom.

- Pratila sam svoje srce i udala se za čoveka kog volim, uprkos svim komplikacijama koje se događaju - izjavila je ona.

dzosua kusner i karli klos
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Karli nikada nije javno odgovarala na prozivke svoje tazbine, a prvi put javno im se suprotstavila nedavno, nakon predsedničkih izbora na kojima je Džo Bajden pobedio Donalda Trampa.

- Prihvatanje rezultata legitimnih demokratskih izbora je patriotski, a odbijanje da se to uradi i podsticanje nasilja je antiamerički - napisala je na Tviteru.

Kada je u pitanju njen brak sa Džošuom, svakodnevno dokazuju koliko je njihova ljubav jaka, uprkos svemu, a nedavno se pojavila u izlasku sa njim u spektakularnom izdanju i ostavila sve bez reči, s obzirom da se porodila pre samo 3 meseca.

karli klos sa bebom
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia