Lepa manekenka Karli Klos s lakoćom kombinuje aktuelne trendove što je dokazala nedavno kada su je paparaci uslikali na ulicama Njujorka.

Iako su je zatekli nespremnu, Karli je blistala, a po njenom osemhu rekli bismo da je bila raspoložena i da joj ni malo nisu smetali objektivi.

Uspešna manekenka uslikana je u uskoj midi haljini u boji sezone. Zelena boja obeležila je proleće 2021. a kako stvari stoje, rekli bismo da se trend nastavlja, te da će ova boja domnirati i tokom letnjih meseci.

karli klos
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Karli se ovaj put odlučila za model haljine jednu rame koja joj je savršeno pristajala. Stajling je upotpunila diskretnom ogrlicom, dok je na nogama imala crne sandale sa tankim kaiščićima sa cirkonima.

Kosu je vezala u elegantni rep, a ova naizgled jednostavna kombinacija ostavlja neverovatan utisak, te se mnogi slažu da manekenkin look zaslužuje čistu desetku.

karli klos ulazi u automobil
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pronašli smo nekoliko haljina u zelenoj boji u aktuelnoj Zarinoj ponudi. Zara nudi nekoliko modela haljina u ovoj nijasni - mini i midi modele, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati više informacija:

Zara.com Zelene haljine