Sigurni smo da vas je u vreme karantina, na društvenim mrežama poprilično zabavljao tip sa znakom s kojim protestuje protiv svih onih malih, svakodnevnih stvari koje nas redovno živciraju.

Zapravo poprilično je smešna činjenica da nas na dnevnoj bazi izbacuju iz takta ovakve banalnosti, a zahvaljujući tome što je ovim trendom pogodio u srž publike širom sveta, danas Instagram profil 'Dude With Sign' prati neverovatnih 7,5 miliona ljudi!

Specifičan smisao za humor s kojim se svi možemo poistovetiti omogućio je profilu 'Dude With Sign' planetarnu popularnost, ali i jednu vrlo neobičnu saradnju s omiljenim high street brendom Zara.

dude with sign majica
Print Screen/Zara Zara majica dude with sign 1.990 rsd

Moramo priznati da smo do sada navikli videti na njihovim majicama razne printeve, od Disney saradnje koja je probudila dete u svima nama, preko simpatičnih, minimalističkih poruka i slogana, pa sve do cvetnih i geometrijskih primera koje obožavamo. Međutim, videti jednu celu mini kolekciju posvećenu popularnom Instagram 'memu' bilo je pravo iznenađenje!

dude with sign
Print Screen/Zara Zara majica dude with sign 1.990 rsd

Tako možete pronaći bele majice s 'dude with sign' printom, a na kojima protestuje protiv poziva koji su mogli biti poruka, Instagram profila kućnih ljubimaca, zatim se zalaže da kamera bude ugašena za vreme zoom sastanaka, stoga ne iznenađuje da su ove majice instantno postale pravi hit jer se s njima uveliko i poistovećujemo!

majica dude with sign
Print Screen/Zara Zara majica dude with sign 1.990 rsd

Zara majica dude with sign 2.290 rsd
Print Screen/Zara Zara majica dude with sign 2.290 rsd