Sofija Vergara na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 21 miliona fanova, redovno deli svoje odevne kombinacije za svaki dan i svečane trenutke. Posebno voli da deli kreacije koje je osmislila za svoj brend Sofia Jeans.

Brend Sofia Jeans prodaje se u američkom lancu supermarketa Walmart koje osim pristupačnih cena, komade karakterizuje i velika fleksibilnost – modeli se prave u veličinama od XXS do čak 3XL. Upravo zato Sofija Vergara osmišljava kreacije koje pristaju različitim tipovima tela.

Nedavno je podelila i komad iz svoje poslednje kolekcije – plavi kombinezon bez rukava i s asimetričnim nogavicama do sredine lista koji je napravljen od viskoze i idealan je za nošenje tokom leta.

S obzirom na to da je ovaj model veoma komotan, široke nogavice i lako navlačenje s gumicom u struku i iznad grudi, govori nam kako je ovaj komad udoban poput trenerke. 

Izvrsna je ideja za ostanak kod kuće, kafu s prijateljicama, ali i odlazak na plažu. Sofija Vergara u njemu je pozirala na terasi svoje kuće, a sparila ga je s diskretnim nakitom i sunčanim naočarima.

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Sofija Vergara