Prelepa srpska manekenka Bojana Krsmanović koju su čelnici modnih kuća prozvali "srpskom Sindi Kraford" proteklih godina više vremena provodi u Americi zbog posla, ali kad god ima vremena ona poseti svoju rodnu Srbiju.

Bojana ovih dana boravi u Beogradu, što je i podelila na svom profilu na Instagrmu. Nedavno je iznenadila sve kada se pojavila na proslavi na jednom prestoničkom splavu, a za ovu priliku odabrala je vrlo trendi prolećno izdanje. Bojana se odlučula za haljinu u popularnoj boji.

bojana krsmanovic
ATA Images 

Lepa manekenka ponela vrlo mini-haljinu koja se završava suptilnim volanima, a u pitanju je zeleni model floralnog dezena i golih leđa koja prekrivaju ukršene tračice.

Bojana je kombinovala ovaj komad s jednostavnim sandalama s kaišićima i niskom štiklom i tašnicom bele boje, a opreredelila se za umerenu šminku i puštenu kosu isfeniranu ravno. Pre nekoliko dana Krsmanovićeva se pojavila na otvaranju modnog atelja njene koleginice Sofije Milošević, a tada je zablistala u jednostavnoj kratkoj crnoj haljini koju svaka žena mora imati u svom garderoberu.

bojana krsmanovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Nema sumnje da je Bojana prava modna inspiracija, a više njenih fotografija pogledajte u nastavku teksta:

Instagram Bojana Krsmanović