Beograđanka Bojana Krsmanović živi svoju bajku. Bojana ili Bo kako je zovu u modnim krugovima druži se sa slavnim manekenkama poput Irine Šajk sa kojom se redovno viđa na raznim modnim svečanostima i sa kojom je u sjajnim odnosima.

Poznata Beograđanka koju su na početku karijere u inostranstvu nazvali srpska Sindi Kraford dobila je veliko priznanje i od koleginica što nije mala stvar.

Bojana koja često dolazi u rodni Beograd pre nego što je uplivala u modni svet rekla je koleginicama na fakultetu da će "uspeti i da planira da proslavi svoje ime".

bojana krsmanovic
Instagram 

Što je rekla, to je i učinila, krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

bojana krsmanovic
Instagram 

I od tada aktivno radi - u svetskim prestonicama mode, na egzotičnim destinacijama, a učestvuje i u kampanjama domaćih brendova.

Sa manekenstvom je počela da se bavi sa 14 godina, a danas, sa 29, iza sebe ima i te kako uspešnu karijeru. Međutim, početak nije bio lak.

Kako je sama svojevremeno priznala, Bojanu su u školi drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

bojana krsmanovic
Instagram 

Bojana trenutno boravi u Beogradu, a sinoć je prisustvovala otvaranju modnog ateljea Sofije Milošević. Lepa manekenka je podržala koleginicu, a za ovaj događaj odlučila se za malu crnu haljinu.

Više njenih slika pogledajte u galeriji:

Instagram Lepa srpska manekeka kojoj se divi svet