Jovana Đorđević bila je i ostala jedna od naših najlepših manekenki. Svojom pojavom osvojila je domaću scenu, a i nakon dvoje dece izgleda aspolutno savršeno.

Danas je zovu "kraljicom provokativnih fotografija", i zaista, dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da shvatite zašto je to tako. Zapravo je manekenka nastavila sa redovnim vežbanjem nakon što je 2015. godine rodila ćerku Noel, da bi sin Leon došao na svet dve godine kasnije.

Međutim, iako danas uživa u srećnom i ispunjenom životu sa suprugom, fudbalerom Filpom Đorđevićem, mnogi ne znaju da je prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje.

filip djordjevic jovana djordjevic
Instagram 

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu.

Švonja, a danas Đorđević je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

"Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je Jovana svojevremeno za "Story". Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

jovana djordjevic
Instagram 

Ona je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

jovana djordjevic filip djordjevic
Instagram 

Danas sve loše je ostavila iza sebe. Veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje provokativne fotografije, a pratioci komentarišu kako izgleda odlično.

Kako su domaći mediji pisali, Jovana je imala nekoliko intervencija o čemu je i sama pričala. Uvećala je grudi i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon. Takođe je operisala i nos.

jovana djordjevic
Instagram 

- Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše... To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost - ne mogu - napisala je supruga fudbalera Filipa Đorđevića kada su je na mrežama upitali zašto je nekoliko puta operisala nos.

- Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno - zaključila je Jovana koja danas sa suprugom živi na relaciji Italija-Srbija.

Instagram Jovana Đorđević