Šta kada neko odluči da prekrši modna pravila? Kada manje prestane da bude više, kada ode u krajnost i otrgne se postavljenim normama? Da li tu počinje vulgarnost, neukus, da li je tamo početak neumesnog? Ova devojka je dokaz da to ne mora uvek da bude tako. 

Jovana je divlja, prenaglašena, napadna i to joj tako dobro stoji. Ona često spaja nespojivo, nosi prekratke suknje, predubok dekolte, predimenzioniran nakit.

Lepa manekenka na Instagramu je poznata pod nadimkom "Call me Lolita" što još dodatno oslikava njenu drskost i flertovanje sa ustaljenim pravilima.

Njen kontroverzan stil malo ko bi uspeo da isprati i iznese, ali ona uspešno koketira sa svakim svojim komadom koji ponese.

Jovanu su jednom prilikom njeni pratioci na Instagramu osudili zbog operacije nosa, uputivši joj brojne negativne komentare, a ona im je na iskren način objasnila zašto se odlučila na estetski zahvat.

"Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše… To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost – ne mogu", napisala je Jovana i usput svim damama dala dragocen savet.

"Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno".