Sofija Milošević jedna od najtreženijih domaćih manekenki, a mnogi se slažu da je jedna i od najlepših. Sofija danas uživa u milionima pored svog verenika Luke Jovića, sa kojim je nedavnio dobila sina. Pre poznanstva sa njim pored uspešnog bavljanjena modelingom pokrenula je i privatni biznis od kog je lepo zarađivala.

Pre nego što je sve ovo postigla u životu Sofija je otkrila da joj život nije uvek bio savršen čak naprotiv imala je jako teške momente. Ona je odrasla bez oca, koji je njenu porodicu napustio dok je bila dete, a za svojih 30 godina videla ga je svega nekoliko puta. Često je bila na meti vršnjaka dok je pohađala školu, koju su je ismevali i ponižavali.

Sofija je odrasla sa majkom i bratom, a velika podrška joj je bio i deka uz kog je odrasla, i napominje kako su se svi držli zajedno i da se nikada nije libila da pomogne koliko može.

Danas, Miloševićeva otvoreno priča da je kao mala brala kukuruz.

- Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka - istakla je Sofija.

Napominje da tek sada shvata koliko je zapravo bilo teško njenoj majci da ih izvede na pravi put i veoma je ponosna na svoju prošlost.

- Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici.

Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i traktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove - ispričala je Miloševićeva za Hit.