Lepa srpska manekenka Ivana Kukrić (40) poslednjih godina povukla se iz javnosti. Posvetila se porodici i živi povučenim životom. Ivana je postigla veliki uspeh u svetu mode, važila za jednu od najlepših domaćih manekenki, a godinama je živela i u Americi i tamo gradila karijeru. Veliki uspeh postigla je i na milanskim modnim pistama. Kukrićeva je radila revije za kuće kao što su Armani i Valentino, a pojavljivala se i u brojnim svetskim časopisima.

Ona je već godinama u skladnoj zajednici sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, kog nikada nije predstavila javnosti, a jedno vreme nije se ni znalo da je stala na "ludi kamen".

Ono po čemu je srpska javnost pamti, to je da je bila venčana kuma Jelene Karleuše, kada se prvi put udavala. Dugo je bila u vezi sa Dragojem Trišićem, koji je pre tri godine ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu. Ivana i Dragoje su bili vereni, ali veza im nije opstala. 

Lepu Ivanu su zbog njene egzotične lepote često i nazivali srpska Hale Beri. Reklo bi se da ova poređenja nisu bila bez osnova, jer je Ivana u jednoj kampanji za poznatu marku maskara "pozajmila" oči poznatoj holivudskoj glumici.

Kako je jednom prilikom izjavila gluma je nije prterano zanimala, iako je zbog svoje lepote dobijala i ponude da se okuša u svetu filma:

- Mnogo puta su mi se otvarala vrata ka svetu glume. Ali na vreme sam shvatila da me to ne zanima i da bih samo izgubila vreme. Jednostavno, ne bih volela da budem javna ličnost - rekla je Ivana.

Naime, Ivana se u tajnosti udala za crnogorskog biznismena, a u novembru 2018. godine u Los Anđelesu gde živi dugi niz godina na svet je donela ćerkicu Hanu.

Iako danas živi van očiju javnosti, na društvenim mrežama ponosna mama je veoma aktivna i često postavlja svoje fotografije, kao i porodične trenutke sa svojom mezimicom.

Komentari na račun njenog izgleda i dalje su pozitivni, te tako mnogi komentarišu kako se lepa manekenka nije puno promenila i da i dalje izgleda fenomenalno.