Sve više manekenki oprobava se i u drugim poslovima mimo sveta mode. Mnogi će reći - ispravan potez, jer lepota nije večna, iako smo svedoci mnogih koje i u poznim godinama žare i pale modnim pistama.

Primera radi, Hejli Biber planira da izbaci kozmetičku liniju, a Kendal Džener već ima svoj brend tekile... takvih primera je mnogo, a "preduzetnicama" se od skoro pridružila i prelepa manekenka Rozi Hantington, koja je objavila svoju prvu kolekciju obuće koju je uradila u saradnji sa Gia Couture Firenze

Od momenta kada je objavila vest i pokazala modele, dame su preplavile komentarima njen Instagram post, i oduševljeno komentarisale. A modeli obuže su zaista u stilu "za svakog po nešto". 

Želite vrtoglave potpetice? Može! Ravnu obuću? Može i to. 

 "Tako sam uzbuđena što sam lansirala svoju prvu kolekciju cipela u partnerstvu sa @giacouturefirenze. Dizajnirala sam četiri ekskluzivna stila, mešajući moderne siluete sa teksturama i materijalima prirodnog izgleda, kao što su drvo radike, antilop i pletena koža. Svaki par je ručno izrađen u Italiji i predstavlja lep dodatak bilo kojoj prolećno-letnjoj garderobi", napisala je u opisu manekenka, a komentari su se samo nizali. 

"Savršene su", "Dopada mi se što nisu sve sa ogromnom štiklom sa kojom ne znam da hodam", "Za svakog po nešto", "Predivne su"...

Ipak, iako su modeli zaista izvanredni, cena je na onoj nešto jačoj strani. Za ravne modele morate izvojiti od 57 hiljada do 72 hiljade dinara, dok su modeli sa visokim potpeticama od 62, pa do 73 hiljade dinara. 

fwrd.com Rozi Hantington linija obuće

Međutim, s obzirom da je obuća od kože i da je sam proces proizvodnje delikatan, biće da cena ipak opravdava proizvod. 

Manekenka se i slikala u sklopu kampanje, i pokazala kako možete sve poneti ove modele, pa pogledajte neke od primera u nastavku teksta: