Svetski poznata influenserka Tamara Kalinić trenutno boravi u Beogradu. Ona ne krije koliko uživa u sprskoj prestonici, a slike redovno deli na svom Instagramu.

Tamara je nedavno prisustvoala rođendanu Anastasije Ražnatović, a njih dve su se pojavile na još nekim dešavanjima u prestonici. Sada su se opustile u jednom prestoničkom klubu, gde su se provodile, a slike iz provoda su podelila na Instagramu.

tamara i anastasija u provodu
pritnscreen/instagram/tamara 

Međutim, najveću pažnju privukao je muškarac u pozadini. Tamara i Anastasija u klubu sve vreme đuskale i grlile se, a u jednom trenutku kamerom je uhvaćen muškarac koji odgovara opisu Filipa Tesle - partneru Tamare Kalinić.

Anastasija i Tamara u provodu instagram/raznatovicanastasija

Naime, mesecima se šuškalo o novom dečku Tamare Kalinić. Influenserka svoj privatni život krije kao "zmija noge", ali su mediji ipak saznali ko je njen izabranik. Zbog njega se navodno i preselila u Francusku, a na društvenim mrežama ga nikad nije pokazala u celosti.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

anastasija i tamara u provodu
printscreen/instagram 

Da je Tamarin dečko izuzetno veliki kavaljer govori i činjenica da ju je vodio na spektakularna putovanja, a svakodnevno je iznenađuje poklonima, što Kalinićeva rado deli na svom Instagramu.

Na Jutjubu se nalazi se pregršt videa koji Tamaru povezuju sa istim muškarcem iz modne industrije čije je ime Filipo Tesla, te se spekulisalo da je on njen partner.

Filipo je najpre viđen na aerodromu, čime je više nego jasno bilo da je krenuo da se priduži svojoj dragoj u Srbiji. 

Nakon toga, viđen je sa njima u provodu, a evidentno je da je uživao kako u dobrom društvu, tako i u sjajnoj muzici.

Dakle, kako stvari stoje, stvari među njima su ozbiljne, jer je očigledno da je novog izabranika upoznala sa prijateljima, a verujemo da su sledeći na listi i roditelji. 

Mada, ovo je bilo više očekivajuće s obzirom da influenserku nikada nismo videli ovako zaljubljenu.

Instagram, Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić