Tamara Kalinić je definitvno naša najuspešnija blogerka Tamara Kalinić koja poslednjih nekoliko godina niže uspehe. Ostvarila je niz saradnji sa poznatim svetskim brendovima kao što su Celine, Marc Jacobs, Loui Vuitton, Fendi i mnogi drugi...

Tamara je jedna od retkih kojoj je ovako nešto pošlo za rukom i prva Srpkinja iz oblasti modnog sveta koja ima milion pratilaca.

Pre nego što je zakoračila u svet mode, Tamara je radila u farmaceutskoj kompaniji u Londonu, a onda je odlučila da da otkaz. "Prvo sam radila u apoteci. Vikendima sam slikala kombinacije. Ja bih se presvlačila po deset puta, moja sestra je to slikala", otkrila je jednom prilikom Tamara.

Tamara Kalinić
Shutterstock 

"U početku to niko nije čitao, jedina ja sam bila čitalac svog bloga, nula komentara i onda je odjednom krenulo, rekla je ona svojevremeno o svojim počecima, a sada je na Instagramu podelila i fotografiju staru 13 godina, kada Tamara nije bila uspešna kao danas.

tamara kalinić sa drugaricom
Instagram 

Ona je putem storija na Instagramu čestitala rođendan svojoj prijateljici, gde je podelila kolaž dve slike, jednu nastalu 2008. i drugu koja je fotografisana 2018. godine.

Uz ovu fotografiju možemo da vidimo koliko se uspešna Srpkinja promenila u proteklih 13 godina. Ona nikada nije krila da je pre nekoliko godina povećala usne, a zatim iz istih izvadila silikone.

tamara kalinić
Shutterstock 

"Zaista mislim da moje usne nisu prevelike, ali želim da izvadim sve filere koje imam u usnama. Mislim da su velike usne prevaziđene", rekla je Tamara 2019. kada je ceo proces vađenja silikona podelila na svom Youtube kanalu.

Kalinićeva je u međuvremenu promenila stil šminkanja, oblčenja, kao i frizuru, te danas izgleda drugačije, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Srpkinja Tamara Kalinić završila je farmaciju, ali ljubav prema modi ju je odvela u drugom smeru.